mandag 8. juni 2009

Wolverine - Filmanalyse

Filmen X-Men Orgins: Wolverine hadde norgespremiere 29. april 2009 og hadde store forventninger fra alle filmentusiaster. Denne filmen tar oss med tilbake til tiden før den første X-Men filmen, og viser bakgrunnen til Wolverine, en bakgrunn han selv ikke kan huske.


Filmen handler altså om mutanten Wolverine (Hugh Jackman) og om hans bakgrunn, alt om han selv ikke husker, også hva som gjorde at han fikk hukommelsestap. Vi får se hvordan han gikk fra beinklør til klør som er laget av Adamantium. Filmen er tettpakket med heftige actionscener, og vi får se hva Wolverine virkelig er god for i en del heftige kamper.

I filmen er det en noen kjente som gjør gjesteopptreden i filmen, det skaper god variasjon og spenning. Kostymer, hår, sinnet, romanse, og gode skuespillere er med å skape en troverdig film til lerretet verden over.

Jeg har ventet i spenning fra den dagen jeg så filmtraileren på denne filmen, og helt til den endelig hadde premeiere. Filmen er på en måte helt fra begynnelsen igjen, så om du ikke har sett de andre filmene ennå, kan du helt fint se denne også hoppe inn i fanklubben av de mange og fantastiske X-Men filmene. Jeg kjedet meg ikke ett sekund i kinostolen, og anbefaler alle til å komme seg på kino for å se suksessen.

Terningkast


Kilder
Filmweb

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar